fbpx Skip to content
Asset-8

Aerul cald si primitor al apartamentelor puse la dispozitie de Hanul Pescarilor parca te imbie sa le treci pragul, sa te lasi purtat de valul de prospetime si eleganta si sa iti acorzi cateva clipe de relaxare si buna dispozitie. Ospitalitatea gazdelor te face sa te simti ca in paradis, inveti sa pretuiesti fiecare moment trait intr-o ambianta primitoare, intima si decorata in stil modern.

In functie de preferinte, ai posibilitatea sa alegi intre apartamentul matrimonial dotat cu TV, minibar, cada de baie sau sauna, un loc special pentru seri romantice, petrecute intr-o ambianta relaxanta, sau unul dintre cele 4 camere cu pat matrimonial, sau cu 2 si 3 paturi separate . Confortul acestor apartamente este asigurat de calitatea lucrarilor si de design-ul elegant, finisaje de ultima generatie toate acestea punandu-si amprenta asupra unui ambient ultramodern.

Chiar daca esti in interes de serviciu prin aceste impreurimi, nu trebuie sa iti faci griji, deoarece te asteapta camere dotate cu sistem wireless, oferindu-ti posibilitatea de a te conecta la internet fara nici o grija.

IMG_1353