fbpx Skip to content
Asset-7

Bine ați venit la crama de la Hanul Pescarilor, un loc de poveste unde tradiția și rafinamentul se întâlnesc pentru a crea amintiri de neuitat. Cu o capacitate de până la 104 persoane, crama noastră este locul ideal pentru organizarea evenimentelor speciale, fie că este vorba despre nunți, botezuri, aniversări sau întâlniri corporate.

Sub arcadele din cărămidă, iluminatul cald al candelabrelor și decorul rustic elegant, crama noastră oferă o atmosferă intimă și primitoare. Fiecare detaliu este atent gândit pentru a vă oferi o experiență autentică, de la mesele frumos aranjate până la preparatele delicioase pregătite cu măiestrie de bucătarii noștri.

Vă invităm să descoperiți farmecul cramei de la Hanul Pescarilor și să vă bucurați de momente de neuitat alături de cei dragi. Contactați-ne pentru a rezerva locul perfect pentru evenimentul dumneavoastră și lăsați-ne să ne ocupăm de toate detaliile, pentru ca dumneavoastră să vă puteți relaxa și să savurați fiecare clipă.

IMG_2526
Asset-10

Leaga-ti destinul de persoana iubita intr-o locatie selecta, amenajata intr-un stil deosebit, pentru a marca cel mai frumos eveniment din viata ta. Cu o capacitate de 320 de locuri, sala de nunti oferita de Hanul Pescarilor este locul ideal pentru un asemenea eveniment. Mesele din lemn masiv decorate de personalul pus la dispozitie de gazde, suporturile cu lumanari fac o ambianta unica si de neegalat. Nuntasii vor fi incantati de decorurile salii, iar mirii vor fi cei mai satisfacuti vazandu-si invitatii atat de multumiti de calitatea serviciilor si de atentia primita din partea personalului specializat in servirea mancarurilor.
Iti doresti o cununie ca-n povesti? La Hanul Pescarilor este foarte simplu. Iti punem la dispozitie un lacas special amenajat pentru cel mai marcant eveniment din viata ta, cel in care iti unesti destinul alaturi de persoana iubita.
Ai posibilitatea sa rezervi acest lacas pentru cele mai frumoase 2 ore din viata ta, alaturi de alti 50 de invitati. Sampania si ospatarul sunt din partea casei.
In cea mai speciala zi din viata ta, alege cea mai selecta locatie pentru ceremonia religioasa si bucura-te alaturi de cei dragi de un decor la standarde europene.