fbpx Skip to content
Asset-5

In acest tinut te poti bucura in liniste de toate serviciile care iti sunt puse la dispozitie de personalul calificat care te intampina cu caldura si voie buna. Pasarile care plutesc pe lac sunt cele care iti spun “Bine ai Venit” si te poftesc prin jocul lor galant sa intri si sa te bucuri de preparatele traditionale atat de gustoase, preparate de bucatari iscusiti.

Aromele folosite de bucatari dau gustul si savoarea mancarurilor cu specific pescaresc, taranesc, unguresc iar diferitele specialitati de peste vin sa intregeasca savoarea data de mancarurile pregatite cu atata daruire pentru ca fiecare client este important.

Restaurantul Hanul Vechi isi asteapta oaspetii intre orele 12:00 – 24:00 iar voia buna este asigurata de grupul de lautari care ii incanta pe clienti in fiecare seara cu un repertoriu bogat de cantece traditionale. Rusticitatea amenajarilor face ca ambianta sa fie mai calda, mai primitoare iar lautarii fac atmosfera mai incantatoare.

Descoperă savoarea autentică a preparatelor noastre, inspirate de tradiția pescărească românească, și lasă-te răsfățat de gusturile de neuitat ale bucatelor noastre!
fritto-miso
halaszle
vita
fructe-de-mare
palamida
boilbag
traditionale
rapane